Diumenge 20 de maig MERCAT D’INTERCANVI DE SANTS

Bon día familia,

Convoquem mercat d‘intercanvi pel diumenge 20 de MAIG de 10.30h a 13.30h a la plaça Josep Pons, antigament plaça Màlaga i oficialment plaça Bonet i Muixí.

És molt important que tinguem en compte que:

El mercat és una acció comunitària, de manera que perquè funcioni necessitem la col·laboració de totes i tots. ESO IMPLICA QUE CADA PERSONA TÉ DRET A DISPOSAR D’UNA TAULA I D’UNA CADIRA, PERÒ HA DE COMPROMETRE A BUSCAR I A TORNAR-LA, UN COP ACABI EL MERCAT. És l’única manera que l’esdeveniment se segueixi duent a terme, sense que ocasioni una càrrega per a les persones organitzadores.

De manera que demanem col·laboració i compromís, perquè muntar i desmuntar no sigui un problema per a ningú 🙂 GRÀCIES !!

A aquestes altures considerem que totes sabem com es participa en el mercat d’intercanvi, però per a les persones noves farem un recordatori:

Has de portar de casa aquelles coses que has fet tu, o aquelles coses que tinguis i que ja no utilitzis. Les mostres a la teva paradeta i, si a algú li interessa alguna de les coses que tens exposades, heu d’arribar a un acord. Tu te’n vas a mirar què et pot oferir aquesta persona. I en el cas que no trobessis res que et faci el pes entre allò que t’ofereix, podeu arreglar-ho de mil maneres (menys SENSE DINERS!!!!).

L’objectiu és ingeniársela, per seguir cobrint les nostres necessitats sense diners i allargar la vida dels objectes. Regalar és compartir i compartir és viure!

Com sabeu, el grup motor de la Xarxa d’Intercanvis de Sants ha canviat, i seguim amb moltes ganes de continuar en el projecte (fins i tot de proposar coses noves!). Per tant,  si us engresqueu a participar només us heu de posar en contacte amb nosaltres (Marta Llovera ho ha fet i ara és la dissenyadora dels nostres cartells!).

Necessitem consciència per part de totes les persones que feu que aquest mercat sigui possible cada trimestre, i compromís a l’hora de fer-ho (sobretot en el muntar i desmuntar les taules) ja que si no és així nosaltres no podem assumir-ho.

AIXÍ QUE MOLTES GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE UNA VEGADA MÈS J

 Ens veiem en breus !!

Agraïm la difusió!! 🙂 Ens veiem el diumenge!!

Salut i alegria!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.