21 de febrer, mercat d’intercanvi a Sants!!!

A la XIS (Xarxa d’Intercanvi de Sants) celebrem el 5è mercat d’intercanvi, dins dels actes del Febrer Llibertari.


Serà el diumenge 21 de febrer.

En aquest mercat canviem de localització: ja no se celebrarà a la Plaça de la Farga, ara serà a la Plaça Bonet i Muixí (prop de Cotxeres i de Pl.de Sants) a partir de les 10:30h.


(fes clic per veure el mapa més gran)

Pots reservar taula a intercanvisants@gmail.com

INTERCANVI DE TEMPS, SERVEIS I CONEIXEMENTS A LA XIS!!!

Atenció !!! A la XIS iniciem l’any amb novetats: Comença l’intercanvi de temps i coneixements!

Com ho farem?

1) Aquelles i aquells que hi estiguem interessades ens inscrivim i se’ns obre una fitxa, on cadascú ha d’especificar un o més tipus de serveis o coneixements que estigui disposat a oferir (amb possibilitat de canviar-los quan es vulgui).
D’aquesta manera totes sabem qui ofereix què, i quan vulguem beneficiar-nos d’un servei o una transmissió de coneixement concreta només cal adreçar-se a la persona indicada.

2) Un cop localitzada la persona s’inicia la fase de negociació d’intercanvi.
És a dir, per exemple, si jo m’ofereixo per fer teatre, música, ensenyar informàtica, cuina i/o massatges, cada vegada que alguna interessada vingui, aquesta m’oferirà quelcom per intercanviar, ja sigui coneixement, servei o objecte, i entre les dues persones es pacta l’intercanvi.

Una altra possibilitat és crear grups que tinguin un mateix interès, però totes les matisacions les parlarem a la propera assemblea entre tots els que ens haguem inscrit.

D’aquesta manera guanyem en l’organització de la xarxa de coneixements i es satisfan les necessitats depenent del moment de cadascú, en el sentit que si tu necessites alguna cosa en concret només cal adreçar-te a la persona que t’ho pot oferir i acordar un intercanvi just.

Quan i on?

Cada dilluns estarem a l’Ateneu Llibertari de Sants (c/Maria Victòria 10), de 19 a 22h, per tothom qui vulgui venir a inscriure’s o aclarir qualsevol dubte.

Tu ets una persona clau per fer-ho possible.

T’HI ESPEREM!!!!

temps-xis-web