Mercat de tardor a Sants

Des de la XIS informem que el DIUMENGE 17 D’OCTUBRE del 2010 celebrarem el mercat d’intercanvi de tardor, de les 10:30h fins les 14h, a la Plaça de Sants.

cartell-7-mercat-web2

Coses importants:

* Invitem a tothom qui hi vulgui participar, a que s’apunti i reservi taula a intercanvisants@gmail.com!

* Invitem també a que ens ajudeu a fer-ne difusió reenviant el link d’aquest apunt que estàs llegint  (http://intercanvis.sants.org/blog/?p=636)

* També comentar-vos que necessitarem ajuda per a montar i desmontar el mercat. Si ens hi voleu ajudar, escriviu-nos a intercanvisants@gmail.com

A continuació us informem de com participar al mercat!

>> Com s’hi participa?

És fàcil. Abans del mercat reserves una taula a intercanvisants@gmail.com, i el dia del mercat portes aquelles coses que has fet tu, o aquelles coses que tinguis i que ja no utilitzis. Les mostres a la teva paradeta i, si a algú li interessa alguna de les coses que tens exposades, heu d’arribar a un acord. Tu te’n vas a mirar què et pot oferir aquesta persona. I en el cas que no trobessis res que et faci el pes entre allò que t’ofereix, podeu arreglar-ho de mil maneres.

>> Es pot canviar per diners?

NO. De cap manera. En aquest mercat NO. Si vols vendre’t alguna de les coses que has portat aquí, tens mil llocs i mercats on anar-ho a vendre. Volem prescindir dels diners, almenys, per una estoneta. 😉

>> Es pot regalar?

Això SÍ. Pots donar allò que vulguis si et sembla convenient. Al cap i a la fi, el que proposem és cobrir necessitats sense diners, i allargar la  vida dels objectes.

Ens veiem el diumenge 17!!!

XIII Mercat d’Intercanvi (sense diners) al barri de Sant Antoni

mercat_setembre2010

Dia: Diumenge 26 de setembre de 10 a 14h.

Lloc: Av. Mistral cantonada Calàbria (davant Jardinets de l’Alguer)

Metro: Sant Antoni o Poble Sec

Benvolguts Amics i Amigues de TROCANTONI !!!

Des de Xarx@ntoni us informem que ja podeu reservar una taula pel XIII Mercat d’Intercanvi (sense diners) al barri de Sant Antoni, enviant-nos un correu a la adreça mercatintercanvi@xarxantoni.net o be, trucant-nos al telèfon 934452292.
Estarem a l’Avinguda Mistral, davant dels Jardinets de l’Alguer, el diumenge 26 de setembre de les 10h a les 14h

Agrair que sigueu puntuals i estigueu a les 10h, si pot ser abans, millor, i així ens ajudeu a muntar el Mercat, nosaltres ja hi serem.
Aquest Mercat d’Intercanvi, com els altres, és una proposta participativa, i si voleu reservar una taula, s’agraeix la col·laboració
en el seu muntatge i desmuntatge, aleshores,us fem una crida per estar a les 10h al nostre local de Xarx@ntoni, c/ Viladomat 78 (cantonada c/ Floridablanca ),per ajudar-nos a portar taules i cavallets i a partir de les 14h per ajudar a desmuntar i retornar material al local de Xarx@ntoni.

Us adjuntem el fulletó informatiu del Mercat, i us agrairem molt si podeu ajudar-nos a fer-ne difusió entre les vostres xarxes socials, amics i famílies, i així arribar a les màximes persones interessades en aquesta proposta d’intercanvi de béns, serveis i coneixements sense diners al barri de Sant Antoni i rodalies.

També us informem que, aquest Mercat d’Intercanvi, ho organitzem en el marc de la “R Festa” organitzada per Millor Que Nou.

*Molt important: aquesta vegada no disposarem de cadires, per tant, agrair-vos si podeu portar les vostres pròpies cadires, i fins i tot si teniu taules plegables també les podeu portar !!

Gràcies!!

Molta salut, alegria i intercanvis.

Equip Trocantoni
Xarx@ntoni – Xarxa Comunitària de Sant Antoni

IV MERCAT D’INTERCANVI A LES PLANES (CENTRE CÍVIC ELÈCTRIC) I CAFÉ SOUL

Els mercats d’intercanvi són espais on podràs intercanviar objectes ( béns, productes de consum o fins i tot, serveis). Es tracta d’objectes que ja no et fan falta però que poden ser útils per algú altre amb la condició que no hi intervinguin els diners. És enriquidor participar-hi perquè ens brinda un espai de convivència, on podem xerrar, donar les nostres opinions, escoltar les dels altres, arribar a un acord i, a més, compartir el plaer de compartir. Diumenge 19 de setembre a partir de les 11h. Per a més informació adreceu-vos al punt d’informació del centre i consulteu-ne díptic específic.

Joe Moreno crea un univers de temes propis a partir de patrons brasilers i lletres en castellà. Presentaran temes del seu primer treball “Batuda cloreada” (autoedició, 2009). Músics Gisela Rodríguez, veu Àlex José, guitarra i veu Carlos Mendoza, baix Diumenge 19 de setembre a partir de les 12.30 h (amb motiu del IV Mercat d’intercanvi)

C.C. ELÈCTRIC

onsom

Ctra. Vallvidrera Les Planes, Km. 6,5

Vallvidrera-Les Planes 08017 BARCELONA

Ferrocarrils de la Generalitat S1, S2: Les Planes

Telèfon: 93 205 40 09 93 205 40 09

ccelectric@bcn.cat