13 de Febrer: 9è mercat d’intercanvi a Sants.

Des de la XIS informem a tothom que el DIUMENGE 13 DE FEBRER del 2011 celebrem el 9è mercat d’intercanvi (i no pas el 6 com s’havia dit anteriorment!. ADJUNTEM CARTELL CORREGIT!!!)

cartell-9-mercat-correcte-web

Recordem que se celebrarà en el marc del Febrer Llibertari, i tornarà a ser a la Plaça Josep Pons, o Plaça Bonet i Muixí (coneguda popularment com a Plaça Màlaga) a partir de les 10:30h.

mapa-malaga

————————————————————————

Coses importants:

* Invitem a tothom qui hi vulgui participar, a que s’apunti i reservi taula a intercanvisants@gmail.com!

* Invitem també a que ens ajudeu a fer-ne difusió reenviant el cartell o l’enllaç a tots aquells contactes vostres que cregueu que els hi pugui interessar.

* També comentar-vos que necessitarem ajuda per a montar i desmontar el mercat. Si ens hi voleu ajudar, escriviu-nos a intercanvisants@gmail.com.

* A continuació us informem de com participar al mercat!

>> Com s’hi participa?
És fàcil. Abans del mercat reserves una taula a intercanvisants@gmail.com, i el dia del mercat portes aquelles coses que has fet tu, o aquelles coses que tinguis i que ja no utilitzis. Les mostres a la teva paradeta i, si a algú li interessa alguna de les coses que tens exposades, heu d’arribar a un acord. Tu te’n vas a mirar què et pot oferir aquesta persona. I en el cas que no trobessis res que et faci el pes entre allò que t’ofereix, podeu arreglar-ho de mil maneres.

>> Es pot canviar per diners?
NO. De cap manera. En aquest mercat NO. Si vols vendre’t alguna de les coses que has portat aquí, tens mil llocs i mercats on anar-ho a vendre. Volem prescindir dels diners, almenys, per una estoneta. 😉

>> Es pot regalar?
Això SÍ. Pots donar allò que vulguis si et sembla convenient. Al cap i a la fi, el que proposem és cobrir necessitats sense diners, i allargar la vida dels objectes.

Ens veiem el diumenge 13!!!