Millor que Nou… i fotos Mercat de Sants de febrer.

El dia del darrer mercat a Sants (13 de febrer) van venir els nostres companys del projecte “Millor que nou…”  i van fer fotos del mercat.

“Millor que nou…” (web: http://www.millorquenou.cat/cat/) és una iniciativa on col·laboren algunes institucions com el Consorci de Medi ambient de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya, en el qual hi trobem diverses propostes a per a allargar la vida d’allò que tenim  vell o fet malbé (roba, electrodomèstics, fusteria, calçat, bicicletes…) mitjançant tallers d’assessorament i autoreparció d’objectes vells (blocs: http://reparatmillorquenou.blogspot.com/ i http://millorquenou.blogspot.com/) i on fan prendre consciència a la gent d’arreu (carrer, escoles, mercats) de les possibilitats de reutilitzar les coses, i dónen consells sobre sostenibilitat (veure també http://millorquenou.blogspot.com/).

També han editat un munt de material, entre ells una guia d’establiments col·laboradors amb el projecte, comerços on portar a  reparar allò que se t’hagi fet malbé, tant si és una peça de roba, de calçat, un microones… que es pot consultar on-line (http://www.millorquenou.cat/cat/enllacos) o aconseguir físicament passant pel local del Millor que nou, al c/Floridablanca 132, cada dia de 10 a 14 h i de 16 a 21 h. (Ull! de cara a l’abril es traslladen uns carrers enllà!)

Us deixem amb les fotos del mercat fetes per ells (CLICA SOBRE LA FOTO i s’obrirà l’enllaç a la galeria de fotos del Millor que nou)

I alguna de nostra! (CLICA SOBRE LA FOTO i s’obrirà l’enllaç a la galeria de fotos de la XIS)


Diumenge 27 de Març 2n TROCA’L DE PRIMAVERA a l’Alcúdia


Vine a celebrar l’entrada de la primavera el proper diumenge, 27 de març!
Fira d’Intercanvi de l’Alcúdia.
De 12 a 14 hores, al Parc del Patinatge


Instruccions de participació:

1- Obri caixons i armaris

2- Agafa allò que fa temps que no has usat (si ja fa dos anys que ho tens alçat, ja és temps suficient per a no guardar-ho més… no creus?)

3- Porta-ho al Parc del Patinatge

4- Expoxa-ho a una taula

5- CANVIA-HO!

La teua participació és important per a que el Troca’l continue creixent: com més participants, més oportunitats de poder fer canvis… t’ho vas a perdre?

A més a més, hi haurà “degustacions” per a gaudir del bon temps i la xarradeta amb la resta de trocalaires, i demostracions de com donar una nova vida a objectes que ja no volem (bosses de plàstic, caixes de cartró…)

Un espai on poder compartir, intercanviar i reutilitzar aquelles coses que ja no fem servir.

Molts de nosaltres guardem a casa, “per si algun dia ens fan falta”, roba, objectes i altres coses que estan en bon estat, però que ja no fem servir.

A nosaltres no ens aprofiten, però pot ser que a una altra persona sí que els facen paper. Per això a TROCA’L podràs exposar aquests objectes i intercanviar-los per altres als quals realment vages a donar ús.

Durant dues hores, de 12h a 14h al Parc del Patinatge de l’Alcúdia, podràs acudir amb aquells objectes que ja no fas servir, per poder canviar-los per altres que t’interessen més mitjançant el troc o intercanvi.

A la Fira d’Intercanvi de L’Alcúdia disposarem taules per a que pugues exposar els teus objectes i veure els dels demés. I si et poses d’acord amb un altre participant, ja ho saps: troca’l!

Si vols conéixer amb més detall el funcionament de Troca’l, demanar informació, o avisar-nos de que vols disposar d’una taula, pots fer-ho a la següent adreça:

trocalcudia@gmail.com

També estem al Facebook com a pàgina, on hi teniu al Fòrum, l’oportunitat de escriure què necessiteu o que esteu dispossats a canviar.TROCA’L
Fira d’Intercanvi de l’Alcúdia
www.trocalcudia.blogspot.com