7è MERCAT D’INTERCANVI AL BARRI DE LA MARINA

Ja tenim aquí la setena edició del MERCAT D’INTERCANVI AL BARRI DE LA MARINA!!!!

Ho celebrarem tots plegats el proper DISSABTE DIA 4 DE JUNY de 10 a 14 hores a la Plaça Marina (mateix lloc darrers mercats, veure mapa) així que ja podeu reservar la vostra taula escrivint a intercanvis@entitatsdelamarina.org o trucant al 93 3313842. I per descomptat podeu portar la vostra taula.

Qualsevol objecte és benvingut per a intercanviar però volem recordar-vos i animar-vos a que també porteu coses fetes per vosaltres (pa, melmelades, pastissos, sabons, etc..)

Com sempre us agraïriem feu la màxima difusió possible i que animeu a tothom que coneixo a participar amb nosaltres, cada vegada som més i és gràcies a la veu de tots vosaltres!!
Equip Organitzador XI La Marina

http://intercanvis.net/tiki-index.php?page=La%20Marina&redirectpage=LaMarina

Dg.15 de MAIG 2011 – 10è mercat d’intercanvi de Sants

Hola!!!
El DIUMENGE 15 DE MAIG celebrarem el 10è mercat d’intercanvi de Sants, des de les 10:30h fins les 14:00h, per donar la benvinguda a la primavera i al bon temps!!! (clica a la imatge per veure-la més gran)

cartell-10-mercat-web

Serà, com ja és habitual a la Plaça Josep Pons o Plaça Bonet i Muixí (coneguda popularment com a Plaça Màlaga o Plaça de l’Església)–> Veure mapa (clica a la imatge per veure-la més gran).————————————————————————

Quatre COSES IMPORTANTS que cal saber pel mercat:

(1) Invitem a tothom qui hi vulgui participar, a que s’apunti i reservi taula a intercanvisants@gmail.com!

(IMPORTANT: Sempre heu de rebre un mail de resposta confirmant-vos que teniu una taula assignada. Si no és així vol dir que no ens ha arribat el vostre  mail, i per tant no us reservarem taula perquè no ens consta la sol·licitud. Assegureu-vos que us contestem, si us plau.)

(2) Invitem també a que ens ajudeu a fer-ne difusió reenviant l’enllaç d’aquest bloc (http://intercanvis.sants.org/blog/?p=731) a tots aquells contactes vostres que cregueu que els hi pugui interessar.

(3) També comentar-vos que necessitarem ajuda per a montar i desmontar el mercat, a partir de les 10:00h (puntuals!). Si ens hi voleu ajudar, escriviu-nos a intercanvisants@gmail.com.

(4) A continuació us informem de funciona el mercat!

>> Com s’hi participa?

És fàcil. Abans del mercat reserves una taula a intercanvisants@gmail.com, i el dia del mercat portes aquelles coses que has fet tu, o aquelles coses que tinguis i que ja no utilitzis. Les mostres a la teva paradeta i, si a algú li interessa alguna de les coses que tens exposades, heu d’arribar a un acord. Tu te’n vas a mirar què et pot oferir aquesta persona. I en el cas que no trobessis res que et faci el pes entre allò que t’ofereix, podeu arreglar-ho de mil maneres.

>> Es pot canviar per diners?

NO. De cap manera. En aquest mercat NO. Si vols vendre’t alguna de les coses que has portat aquí, tens mil llocs i mercats on anar-ho a vendre. Volem prescindir dels diners, almenys, per una estoneta. 😉

>> Es pot regalar?

Això SÍ. Pots donar allò que vulguis si et sembla convenient. Al cap i a la fi, el que proposem és cobrir necessitats sense diners, i allargar la  vida dels objectes.


Ens veiem el diumenge 15!!!