Diumenge 02/12/12: 16è Mercat d’Intercanvi de Sants… Mercat d’hivern!

Winter “XIS” coming …

… i també el 16è Mercat d’Intercanvi de Sants! DIUMENGE 2 de DESEMBRE tothom convidat a participar-hi!!!

Se celebrarà a la mateixa ubicació que les darreres vegades (veure mapa aquí), al costat de Cotxeres de Sants, a la Pl. Josep Pons (Pl.Màlaga o Pl.Bonet i Muixí… és coneguda per molts noms diferents).Vine a les 10h i muntem el mercat entre totes (recorda que NO es reserven taules). El mercat durarà fins les 14h.

… Pot ser que trobis regals per fer aquest nadal.

… Pot ser que trobis aquella bufanda o aquella estufa que tanta falta et fa!

… Pot ser que coneguis a algú que fa massatges (i la teva esquena en necessita!)

… Pot ser que trobis algú que necessita que li passegis el gos…

… O pot ser, simplement, que passis un bon matí, en companyia, i que entre totes, aportem un minúscul gra de sorra per canviar la realitat.

(Pots fer-te amic/ga de la XIS a http://www.facebook.com/xis.xarxadintercanvidesants)


Imatge en línia 1

>> Com s’hi participa?

És fàcil. El dia del mercat véns a les 10h, i entre totes montarem les taules i anirem distribuïnt-nos segons anem arribant. Has de portar de casa aquelles coses que has fet tu, o aquelles coses que tinguis i que ja no utilitzis. Les mostres a la teva paradeta i, si a algú li interessa alguna de les coses que tens exposades, heu d’arribar a un acord. Tu te’n vas a mirar què et pot oferir aquesta persona. I en el cas que no trobessis res que et faci el pes entre allò que t’ofereix, podeu arreglar-ho de mil maneres.

>> Es pot canviar per diners?

NO. De cap manera. En aquest mercat NO. Si vols vendre’t alguna de les coses que has portat aquí, tens mil llocs i mercats on anar-ho a vendre. Volem prescindir dels diners, almenys, per una estoneta.

>> Es pot regalar?

Això SÍ. Pots donar allò que vulguis si et sembla convenient. Al cap i a la fi, el que proposem és cobrir necessitats sense diners, i allargar la  vida dels objectes.