Aquest diumenge (30 juny) 18è MERCAT D’INTERCANVI a Sants!

Us recordem que s’acosta el 18è mercat d’intercanvi a Sants, el d’estiu… serà el 30 de juny (aquest diumenge) a partir de les 10h a la Plaça Josep Pons, al costat de la Pl de Sants (veure mapa AQUÍ).

Us recordem també que el mercat funciona de la següent manera:

NO RESERVEM TAULES. Aneu venint (a partir de les 10h) i anem montant el mercat entre totes. Si tens una taula a casa que puguis dur, porta-la, sempre va bé. Si no, nosaltres te’n deixem una (i cadires també)! Cap problema.

>> Com s’hi participa?

És fàcil. El dia del mercat véns a les 10h, i entre totes montarem les taules i anirem distribuïnt-nos segons anem arribant. Has de portar de casa aquelles coses que has fet tu, o aquelles coses que tinguis i que ja no utilitzis. Les mostres a la teva paradeta i, si a algú li interessa alguna de les coses que tens exposades, heu d’arribar a un acord. Tu te’n vas a mirar què et pot oferir aquesta persona. I en el cas que no trobessis res que et faci el pes entre allò que t’ofereix, podeu arreglar-ho de mil maneres.

>> Es pot canviar per diners?

NO. De cap manera. En aquest mercat NO. Si vols vendre’t alguna de les coses que has portat aquí, tens mil llocs i mercats on anar-ho a vendre. Volem prescindir dels diners, almenys, per una estoneta.

>> Es pot regalar?

Això SÍ. Pots donar allò que vulguis si et sembla convenient. Al cap i a la fi, el que proposem és cobrir necessitats sense diners, i allargar la  vida dels objectes.