Trocasec XXXVl Mercat d’intercanvi 2 decembre al pati Biblioteca de Blai

LLOC: PATI DE LA BIBLIOTECA FRANCESC BOIX

Carrer Blai 34

 <M> Poble Sec o Paral.lel

DIUMENGE 2 de decembre de 10 a 13,30h.

No hi hauràn moltes taules, si en teniu emporteu-les!!

Cronograma d’Activitats

10h: Trobada al pati de la Biblioteca i muntatge del mercat.

13.30h: Desmuntatge del mercat

Hi haurà punt d’informació del grup de  whatsapp d’intercanvi de coneixements i habilitats

T’hi esperem!

Diumenge 25 novembre MERCAT D’INTERCANVI DE SANTS

Bon día familia,

Convoquem mercat d‘intercanvi pel diumenge 25 de Novembre de 10.30h a 13.30h a la plaça Josep Pons, antigament plaça Màlaga i oficialment plaça Bonet i Muixí.

Com sabeu, és molt important que tinguem en compte que:

El mercat és una acció comunitària, de manera que perquè funcioni necessitem la col·laboració de totes i tots. ESO IMPLICA QUE CADA PERSONA TÉ DRET A DISPOSAR D’UNA TAULA I D’UNA CADIRA, PERÒ HA DE COMPROMETRE A BUSCAR-LA I A TORNAR-LA, UN COP ACABI EL MERCAT. És l’única manera que l’esdeveniment se segueixi duent a terme, sense que ocasioni una càrrega per a les persones organitzadores.

A aquestes altures considerem que totes sabem com es participa en el mercat d’intercanvi, però per a les persones noves farem un recordatori:

Has de portar de casa aquelles coses que has fet tu, o aquelles coses que tinguis i que ja no utilitzis. Les mostres a la teva paradeta i, si a algú li interessa alguna de les coses que tens exposades, heu d’arribar a un acord. Tu te’n vas a mirar què et pot oferir aquesta persona. I en el cas que no trobessis res que et faci el pes entre allò que t’ofereix, podeu arreglar-ho de mil maneres (menys SENSE DINERS!!!!).

L’objectiu és ingeniársela, per seguir cobrint les nostres necessitats sense diners i allargar la vida dels objectes. Regalar és compartir i compartir és viure!

Necessitem col·laboració per part de totes les persones que feu que aquest mercat sigui possible cada trimestre, i compromís a l’hora de fer-ho, ja que si no és així nosaltres no podem assumir-ho. Si vols animar-te a participar, només us heu de posar en contacte amb nosaltres!!!

AIXÍ QUE MOLTES GRÀCIES PER EL VOSTRE COMPROMÍS, I PER FER-HO POSSIBLE UNA VEGADA MÈS J

 Ens veiem el diumenge 25/11 !! (Cal recordar que en cas de pluja, es suspendrà el Mercat)