Propers mercat d’intercanvi: dissabte 20 juny 2009

Aquest dissabte se celebren dos mercats!

GRÀCIA

La 25 edició del mercat de Xaingra, juntament amb el setè aniversari de l’Ateneu Rosa de Foc, es farà dissabte 20 a la plaça del Sol, a partir de les onze del matí fins al vespre. S’ha hagut de canviar la tradicional ubicació a la plaça de la Virreina per la coincidència amb una altra activitat. + info: http://ateneurosadefoc.org/

SANT ANTONI

En el marc de les FESTES DEL CARRER que organitza la XCSA (Xarxa Comunitària de Sant Antoni), organitzem el setè mercat d’intercanvi Trocantoni. Aquesta vegada serà per la tarda (16:30-20:30h) i anirà seguit de sopar i ball. També canvia l’ubicació, es farà a c/Marquès del campo sagrado amb c/Viladomat (davant del Centre Cívic Cotxeres Borrell. METRO: L.3 Poble sec) No hi faltis! +info: www.xarxantoni.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.