IV MERCAT D’INTERCANVI A LES PLANES (CENTRE CÍVIC ELÈCTRIC) I CAFÉ SOUL

Els mercats d’intercanvi són espais on podràs intercanviar objectes ( béns, productes de consum o fins i tot, serveis). Es tracta d’objectes que ja no et fan falta però que poden ser útils per algú altre amb la condició que no hi intervinguin els diners. És enriquidor participar-hi perquè ens brinda un espai de convivència, on podem xerrar, donar les nostres opinions, escoltar les dels altres, arribar a un acord i, a més, compartir el plaer de compartir. Diumenge 19 de setembre a partir de les 11h. Per a més informació adreceu-vos al punt d’informació del centre i consulteu-ne díptic específic.

Joe Moreno crea un univers de temes propis a partir de patrons brasilers i lletres en castellà. Presentaran temes del seu primer treball “Batuda cloreada” (autoedició, 2009). Músics Gisela Rodríguez, veu Àlex José, guitarra i veu Carlos Mendoza, baix Diumenge 19 de setembre a partir de les 12.30 h (amb motiu del IV Mercat d’intercanvi)

C.C. ELÈCTRIC

onsom

Ctra. Vallvidrera Les Planes, Km. 6,5

Vallvidrera-Les Planes 08017 BARCELONA

Ferrocarrils de la Generalitat S1, S2: Les Planes

Telèfon: 93 205 40 09 93 205 40 09

ccelectric@bcn.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.