Diumenge 27 de Març 2n TROCA’L DE PRIMAVERA a l’Alcúdia


Vine a celebrar l’entrada de la primavera el proper diumenge, 27 de març!
Fira d’Intercanvi de l’Alcúdia.
De 12 a 14 hores, al Parc del Patinatge


Instruccions de participació:

1- Obri caixons i armaris

2- Agafa allò que fa temps que no has usat (si ja fa dos anys que ho tens alçat, ja és temps suficient per a no guardar-ho més… no creus?)

3- Porta-ho al Parc del Patinatge

4- Expoxa-ho a una taula

5- CANVIA-HO!

La teua participació és important per a que el Troca’l continue creixent: com més participants, més oportunitats de poder fer canvis… t’ho vas a perdre?

A més a més, hi haurà “degustacions” per a gaudir del bon temps i la xarradeta amb la resta de trocalaires, i demostracions de com donar una nova vida a objectes que ja no volem (bosses de plàstic, caixes de cartró…)

Un espai on poder compartir, intercanviar i reutilitzar aquelles coses que ja no fem servir.

Molts de nosaltres guardem a casa, “per si algun dia ens fan falta”, roba, objectes i altres coses que estan en bon estat, però que ja no fem servir.

A nosaltres no ens aprofiten, però pot ser que a una altra persona sí que els facen paper. Per això a TROCA’L podràs exposar aquests objectes i intercanviar-los per altres als quals realment vages a donar ús.

Durant dues hores, de 12h a 14h al Parc del Patinatge de l’Alcúdia, podràs acudir amb aquells objectes que ja no fas servir, per poder canviar-los per altres que t’interessen més mitjançant el troc o intercanvi.

A la Fira d’Intercanvi de L’Alcúdia disposarem taules per a que pugues exposar els teus objectes i veure els dels demés. I si et poses d’acord amb un altre participant, ja ho saps: troca’l!

Si vols conéixer amb més detall el funcionament de Troca’l, demanar informació, o avisar-nos de que vols disposar d’una taula, pots fer-ho a la següent adreça:

trocalcudia@gmail.com

També estem al Facebook com a pàgina, on hi teniu al Fòrum, l’oportunitat de escriure què necessiteu o que esteu dispossats a canviar.TROCA’L
Fira d’Intercanvi de l’Alcúdia
www.trocalcudia.blogspot.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.