Millor que Nou… i fotos Mercat de Sants de febrer.

El dia del darrer mercat a Sants (13 de febrer) van venir els nostres companys del projecte “Millor que nou…”  i van fer fotos del mercat.

“Millor que nou…” (web: http://www.millorquenou.cat/cat/) és una iniciativa on col·laboren algunes institucions com el Consorci de Medi ambient de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya, en el qual hi trobem diverses propostes a per a allargar la vida d’allò que tenim  vell o fet malbé (roba, electrodomèstics, fusteria, calçat, bicicletes…) mitjançant tallers d’assessorament i autoreparció d’objectes vells (blocs: http://reparatmillorquenou.blogspot.com/ i http://millorquenou.blogspot.com/) i on fan prendre consciència a la gent d’arreu (carrer, escoles, mercats) de les possibilitats de reutilitzar les coses, i dónen consells sobre sostenibilitat (veure també http://millorquenou.blogspot.com/).

També han editat un munt de material, entre ells una guia d’establiments col·laboradors amb el projecte, comerços on portar a  reparar allò que se t’hagi fet malbé, tant si és una peça de roba, de calçat, un microones… que es pot consultar on-line (http://www.millorquenou.cat/cat/enllacos) o aconseguir físicament passant pel local del Millor que nou, al c/Floridablanca 132, cada dia de 10 a 14 h i de 16 a 21 h. (Ull! de cara a l’abril es traslladen uns carrers enllà!)

Us deixem amb les fotos del mercat fetes per ells (CLICA SOBRE LA FOTO i s’obrirà l’enllaç a la galeria de fotos del Millor que nou)

I alguna de nostra! (CLICA SOBRE LA FOTO i s’obrirà l’enllaç a la galeria de fotos de la XIS)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.