Dg.15 de MAIG 2011 – 10è mercat d’intercanvi de Sants

Hola!!!
El DIUMENGE 15 DE MAIG celebrarem el 10è mercat d’intercanvi de Sants, des de les 10:30h fins les 14:00h, per donar la benvinguda a la primavera i al bon temps!!! (clica a la imatge per veure-la més gran)

cartell-10-mercat-web

Serà, com ja és habitual a la Plaça Josep Pons o Plaça Bonet i Muixí (coneguda popularment com a Plaça Màlaga o Plaça de l’Església)–> Veure mapa (clica a la imatge per veure-la més gran).————————————————————————

Quatre COSES IMPORTANTS que cal saber pel mercat:

(1) Invitem a tothom qui hi vulgui participar, a que s’apunti i reservi taula a intercanvisants@gmail.com!

(IMPORTANT: Sempre heu de rebre un mail de resposta confirmant-vos que teniu una taula assignada. Si no és així vol dir que no ens ha arribat el vostre  mail, i per tant no us reservarem taula perquè no ens consta la sol·licitud. Assegureu-vos que us contestem, si us plau.)

(2) Invitem també a que ens ajudeu a fer-ne difusió reenviant l’enllaç d’aquest bloc (http://intercanvis.sants.org/blog/?p=731) a tots aquells contactes vostres que cregueu que els hi pugui interessar.

(3) També comentar-vos que necessitarem ajuda per a montar i desmontar el mercat, a partir de les 10:00h (puntuals!). Si ens hi voleu ajudar, escriviu-nos a intercanvisants@gmail.com.

(4) A continuació us informem de funciona el mercat!

>> Com s’hi participa?

És fàcil. Abans del mercat reserves una taula a intercanvisants@gmail.com, i el dia del mercat portes aquelles coses que has fet tu, o aquelles coses que tinguis i que ja no utilitzis. Les mostres a la teva paradeta i, si a algú li interessa alguna de les coses que tens exposades, heu d’arribar a un acord. Tu te’n vas a mirar què et pot oferir aquesta persona. I en el cas que no trobessis res que et faci el pes entre allò que t’ofereix, podeu arreglar-ho de mil maneres.

>> Es pot canviar per diners?

NO. De cap manera. En aquest mercat NO. Si vols vendre’t alguna de les coses que has portat aquí, tens mil llocs i mercats on anar-ho a vendre. Volem prescindir dels diners, almenys, per una estoneta. 😉

>> Es pot regalar?

Això SÍ. Pots donar allò que vulguis si et sembla convenient. Al cap i a la fi, el que proposem és cobrir necessitats sense diners, i allargar la  vida dels objectes.


Ens veiem el diumenge 15!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.