12è Mercat d’Intercanvi de Sants, 11/12/11.

El diumenge 12 de desembre, 10:30h:

12è MERCAT D’INTERCANVI… Mercat d’hivern!

cartell-12-mercat-a4-web

Informar-vos que tenim en projecte deixar de reservar taules, ja que amb l’experiència hem vist que això només alenteix el ritme a l’hora de muntar el mercat, i pensem que serà més fàcil si ens citem tots/es a primera hora (9.30) i ho repartim conjuntament. No obstant, volíem fer aquest canvi de mètode de cara als mercats de 2012.

El que farem en aquest darrer mercat del 2011 serà com una transició, ja que que reservarem taula, però a diferència d’altres mercats, la reserva no serà fins les 11:15h, si no que serà al moment: qui tingui taula reservada haurà de ser entre les 9:30h i les 10:00h a les Cotxeres de Sants per ajudar-nos amb el muntatge del mercat. Si a les 10h no hi és, cedirem la seva taula a una altra persona. Reserves a intercanvisants@gmail.com.

Serà, com de costum, a la Plaça Josep Pons o Plaça Bonet i Muixí (coneguda popularment com a Plaça Màlaga o Plaça de l’Església)–> Veure mapa (clica a la imatge per veure-la més gran).

mapa-malaga

A continuació us informem de com funciona el mercat:

>> Com s’hi participa?

És fàcil. Abans del mercat reserves una taula a intercanvisants@gmail.com, i el dia del mercat portes aquelles coses que has fet tu, o aquelles coses que tinguis i que ja no utilitzis. Les mostres a la teva paradeta i, si a algú li interessa alguna de les coses que tens exposades, heu d’arribar a un acord. Tu te’n vas a mirar què et pot oferir aquesta persona. I en el cas que no trobessis res que et faci el pes entre allò que t’ofereix, podeu arreglar-ho de mil maneres.

>> Es pot canviar per diners?

NO. De cap manera. En aquest mercat NO. Si vols vendre’t alguna de les coses que has portat aquí, tens mil llocs i mercats on anar-ho a vendre. Volem prescindir dels diners, almenys, per una estoneta. ;-)

>> Es pot regalar?

Això SÍ. Pots donar allò que vulguis si et sembla convenient. Al cap i a la fi, el que proposem és cobrir necessitats sense diners, i allargar la  vida dels objectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.