Diumenge 23 de febrer 21è MERCAT D’INTERCANVI a Sants

Explicarem un xic de l’organització dels 4 mercats anuals a Sants:

Resulta que la trentena llarga de taules i corresponents cadires per muntar el mercat ens les cedeixen sense cost el Centre Cívic de Cotxeres – Casinet.

Al mes de gener ens reunim amb Cotxeres – Casinet i veiem els diumenges que no han de menester les taules i cadires per altres esdeveniments i marquem els 4 mercats de l’any en que disposarem de les taules i cadires.

Però hi ha vegades, com és el cas, que el nostre mercat coincideix amb el del barri veí, el de TrocaSec .
Sentim aquesta coincidència.
Mirem de no coincidir amb altres mercats però és molt difícil, per a no dir impossible, saber al mes de gener les dates de tots els mercats als barris que es fan i es faran.

Tenim el desig de coordinar-nos millor per a no coincidir amb mercats veïns i si algú/na pot aportar estratègies per millorar aquesta coordinació endavant! la paraula serà ben rebuda.

És així que anunciem pel 23 de FEBRER el 21è mercat d’intercanvi a Sants a la plaça Josep Pons, abans Bonet i Muixí i abans de tot plaça Màlaga.

Després vindran els mercats del 15 de JUNY, 7 de SETEMBRE i el 7 o 23 de DESEMBRE (encara per confirmar una de les dues dates de desembre)

21-mercat-web-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.