Xarxa d’intercanvi de Sants, XIS

La XIS va néixer fa sis anys, amb la intenció d’oferir un espai de trobada entre les veïnes del barri, un espai en que poguéssim canviar objectes i compartir coneixements i habilitats. Així, ens permet aconseguir allò que ens és necessari a canvi del que no ens fa falta. Per una banda cobrim necessitats concretes i per l’altra evitem que molts objectes perfectament útils vagin a parar a les deixalleries, propiciant també les relacions d’ajuda entre els veïns i veïnes. Tot això sense l’ús dels diners!

Això ho fem possible amb l’organització de mercats trimestrals, que fem a la plaça Josep Pons (Bonet i Muixí). Fem un mercat sense diners a on els objectes, o els coneixements i habilitats, tenen el valor d’intercanvi que s’acordi entre qui busca i qui ofereix.  Entre mercat i mercat, també fem intercanvis mitjançant Internet. Com? Amb una llista de correu, amb més de 300 participants, que ens permet fer arribar a la resta d’usuaris les nostres ofertes o demandes, i posar-nos en contacte amb els possibles interessats, amb qui es fa una proposta d’intercanvi.

Si vols rebre informació dels propers mercats i participar de la llista de correus pots trobar més informació a intercanvisants@gmail.com i a http://intercanvis.sants.org/blog/. T’esperem al proper mercat, el diumenge 21 de desembre!

la_xisa2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.